CoverSutra

CoverSutra 2.2.2

Verander het aangezicht van iTunes

VOOR

  • Mooi uiterlijk

TEGEN

  • Weinig vernieuwend

Gemiddeld
6

Coversutra is een decoratieve toevoeging die werkt met iTunes. Het laat je op een andere manier jouw muziek afspelen en zorgt dat je desgewenst de foto van het album in beeld hebt. Terwijl je iTunes op de achtergrond loopt, verzorgt Coversutra het nieuwe decor van jouw muziekspeler.

CoverSutra is dus eerder een toevoeging aan iTunes dan dat het daadwerkelijk een op zichzelf staand programma is. Je krijgt een mooie zwarte interface te zien waarin je jouw muziek beheert. Daarnaast is het mogelijk om de albumhoes van de betreffende cd op de voorgrond te hebben. Hierbij heb je de keuze uit drie verschillende types hoesjes.

Eigenlijk biedt Coversutra hiermee niets nieuws. In iTunes zelf is het ook mogelijk om de cover te laten zien en muziek afspelen was uiteraard altijd al de specialiteit. Verder moet je in de voorkeuren wel aangeven dat iTunes tegelijk met CoverSutra moet opstarten, anders krijg je een foutmelding.

Heb jij lang genoeg tegen hetzelfde scherm van iTunes aan zitten staren, dan is CoverSutra een optie om daar verandering in te brengen. Het levert een strak vormgegeven player waar je muziek in afspeelt maar dat is dan ook de enige toegevoegde waarde.

Meeste downloads Multimedia voor mac

Meer
CoverSutra

Download

CoverSutra 2.2.2

Beoordelingen about CoverSutra